top of page

איטלקי קטן

מבין כל המאכלים האיטלקיים, מבצבצת לה הפוקאצ'ה. עכשיו תוכלו להכין בבית אחת ולהזמין את כולם לטעום ...

פוקאצ'ה - פוקצ'ה

נכתב על ידי

מצרכים:

900 ג",ר קמח

20 ג"ר שמרים יבשים

650 מ,ל מים

45 מ"ל שמן זית

1 כף דבש או סוכר

1 כפית מלחי

אופן הכנה:

לערבב במיקסר המצרכים עד אחידות לקמח מישטח עבודה להוציא את הבצקלקפל מספר פעמים לגלגל לכדור.

להעביר לקערה ולכסות להניח להטפחה עד שיכפיל את ניפחו.

לשמן את הידיים להוציא את הבצק ולשטוח לתבנית משומנת בשמן זית.

כשהבצק מרודד בתבנית עושים בבצק גומות עם האצבעות.

קוצצים רוזמרין טרי ושום ומערבבים עם 1/4 כוס שמן זית איכותי.

יוצקים על הבצק גם בתוך הגומות ומפזרים מלח גס.

מתפיחים 20 דקות.

אופים בתנור מחומם מראשל200 מעלות למשך 20 דקות ובודקים את תחתית הבצק.

שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.

שף

מקור המאמר:http://www.articles.co.il/article.php?id=8657 articles.co.il

Comentarios


עכשיו בSHOP נהנים

bottom of page